Tetování

Dobrý den chtela bych se zeptat . Zda se mohu nechat tetovat .A jestli to pro mne není nebezpečné . Jsem po léčbě rakoviny děložního čípku. děkuji Pavla

Odpověď odborníka:

dobrý den, z hlediska nádorových onemocnění není tetování nebezpečné.KK

MUDr. Karolina Kašparová
MUDr. Karolina Kašparová

Specializace: Onkologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: