Tetování a nedostatek červených krvinek

Chtěla bys se zeptat, zda-li je možné nechat se tetovat, pokud mám nedostatek červených krvinek. Vadí to něčemu? jedná se o malé tetování (1,5cmx1,5cm) Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, riziko by zde nemělo být, může se samozřejmě stát, že budete déle krvácet, po zákroku je nutná komprese neboli stlačení rány, aby se krvácení zastavilo, LRJ

MUDr. Lucie Růžičková Jarešová
MUDr. Lucie Růžičková Jarešová

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: L - DermaMedEst s.r.o

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: