Tik v oku

Mockrát Vám děkuji, paní doktorko, za rychlou odpověď. Tak zkusíme zvýšit Mockrát hořčíku, doufám, že to pomůže. Hezký den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hořčík je velmi efektivní, ale je opravdu třeba vyšší dávka. M. Hlavačková

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Magický cholesterol – víte, kolik je ho ve vaší krvi?
Zánět spojivek
Články: Zánět spojivek
Konjunktivitida, zánět...
Obtěžuje vás zákal sklivce? Operace se nebojte
Články: Obtěžuje vás zákal sklivce? Operace se nebojte
Zákal sklivce může být...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: