Tlak nebo svírání v krku

Dobrý den, moc děkuji za rychlou odpověď ohledně bouličky na tvrdém patře. Trápí mě pocit svírání nebo tlaku v krku od prosincového nachlazení, krk podle testů z výtěru krku jsem měla čistý a v nose nalezen zlatý stafylokok. Po přeléčení deoxymykoinem se mi částečně ulevilo, a po užívání ženšenu a echinacee ještě více. Na ORL nic nenašli, nos i krk mám čistý. Ráda bych se zeptala, s jakou nemocí můžou tyto problémy souviset, protože lékař na ORL mě sice vyslechne, vyšetří, ale jinak neupozorní nebo nevaruje na jiné okolnosti, co by to mohlo znamenat, neudělá jiné testy . Někdy ten tlak je větší jindy menší, častější, méně častý, ale je denně. Není to příjemné. Jaká nemoc orgánu může způsobovat tady tu nepříjemnost. Snažím se o zdravý jídelníček, a v prvé řadě o detoxikaci organismu chlorelou. Máte pro mě nějakou radu? Já si myslím, že prostě mám nějakou infekci v krku a prostě není léčená - tlak v krku + boulička na tvrdém patře, někdy i tlak na tvrdém patře. Přemýšlela jsem znovu o deoxymykoinu. Začíná mi to nabourávat i psychiku. Děkuji. Jája

Odpověď odborníka:

Dobrý den, děkuji za Váš dotaz. Štítnou žlázu máte v pořádku? Onemocnění štítné žlázy může způsobovat pocit tlaku a svírání v hrdle. S přáním hezkého dne, Jan Stuchlík

MUDr. Jan Stuchlík
MUDr. Jan Stuchlík

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Dentální klinika Jan Stuchlík

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: