Tlak v hlavě po vytržení všech osmiček

Dobrý den, v poslední době mám tlak v hlavě. Těžko se mi usíná. Tlak třeba odezní. Pak se zase vrátí. V říjnu 2012 mi trhali vrchní obě osmičky a obě dolní osmičky vysekávali (vše během jednoho zákroku). Od té doby mám občas při kousnutí tlak u ucha a ucho mne pobolívá. Po nějaké době to odezní. Může to souviset s tím tlakem v hlavě? Zdá se, že tlak hlavy zmizí, když jsem venku v zimě. U ušního lékaře jsem byl a pan doktor mne prohlédl a nic zvláštního nehledal. Děkuji Vám předem za informace. S pozdravem Petr S.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tlak v hlavě a bolesti hlavy mohou být způsobeny vysokým krevním tlakem, stresem, nevyspáním, infekcí vedlejších nosních dutin apod. Bylo by vhodné navštívit svého praktického lékaře, který provede základní vyšetření, eventuálně doporučí vyšetření neurologické. Zdravím a přeji brzké uzdravení.

MUDr. Lea Blahníková
MUDr. Lea Blahníková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Obvodní lékař, Vidnava

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: