Torecan před cestou

Čeká mě 4hodinová cesta na dovolenou a trpím cestovní nevolností. Pomůže mi, když si před cestou vezmu Torecan tbl.? Zázvorové tablety mi nepomájí. Nebo co jiného byste mi poradili? Ale nic, po čem bych byla utlumená,budu mít sebou děti, o které je třeba se starat. Předem děkuji za odpoveď.

Odpověď odborníka:

Emo, ano, Torecan lze doporučit, pomůže Vám proti nevolnosti. Kinedryl nedoporučuji, tlumí hodně. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: