Třes rukou od dětství

Dobrý den, již od mala se mi hodně klepou ruce. Nejde o situace stresové apod. Třes je někdy hodně výrazný a jde o běžnou situaci. Nijak jsem to nikdy neřešila, ale teď mě kamarádka "Vystrašila" že musí jít o nějaký neurologický problém a jmenovala rozstroušenou sklerozu. Pořád na to musím myslet. Je možné, že třesu rukou nemusí znamenat nic vážného?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to možné, ale vyšetření byste měla podstoupit. Nejspíše vás opravdu ujistí v tom, že jste v pořádku, ale raději si dojděte na neurologii pro ujištění, že je vše ok, než na třes pořád myslet. Strach a úzkost vám mohu přivodit větší riziko, které zmizí, když "přestojíte a vydžíte" poměrně krátké vyšetření na neurologii a bude s negativním výsledkem. Hezký den a držím pěsti!

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: