Tvorba modřin a metličkové žíly ve 25 letech

Vážený pane doktore, cítím se zdráva a neužívám žádné léky. Na nohách se mi ale tvoří modřiny a objevila jsem i metličkové žilky. Ty se objevily jen na jedné noze. Je to možný následek po plastice ACL a sutuře menisku? Měla jsem komplikace a minimálně měsíc jsem nechodila, měla jsem jen rehabilitační cvičení. Ovšem ty modřiny skutečně nechápu. Pracuji v kanceláři a studuji, takže v podstatě celý den sedím. S ničím se neléčím, je mi 25 let.Cvičit chodím do posilovny. Bojím se abych neměla něco s játry. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Martino, nepůjde o následek operace kolenního kloubu, ani o onemocnění jater. Doporučuji Vám navštívit Vašeho praktického lékaře, aby Vám udělal komplexní laboratorní vyšetření včetně krevní srážlivosti a krevního obrazu. V případě, že výsledky budou normální, může jít o méněcennost cévní stěny, která je často dědičná. Zkuste si koupit v lékárně ascorutin na zpevnění cévní stěny. Přeji pěkný večer.

MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.
MUDr. Markéta Pražáková, Ph.D.

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka, Kralupy nad Vltavou

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
Popraskané žilky | Od: Johauska | 25.9.2016 19:08
Jinak mně s metličkovými žilkami
(na nohách) pomohl krém remescar.
:)
reagovat
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x