Uder do spanku

Pane doktore nedavno jsem se prastil do spanku a chvilku se mi tocila hlava sem a tam , pak uz to bylo dobry tak jsem to nechal byt a ted mi furt boli hlava nezastak hodne ale je to otravny

Odpověď odborníka:

Po úderu do hlavy, po kterém se točí hlava, může hlava bolet i několik dní (i běžná modřina kdekoli jinde na těle, resp. tkáň po úderu, bolívá několik dní). Pokud však máte jakékoli obavy ze závažnějšího nálezu, vyhledejte svého lékaře pro bližší vyšetření.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x