Umytí po možném preejakulátu

Dobrý den, Dnes jsme s přítelem dá se říct provozovali pohlavní styk. Bojím se, že budu těhotná. Probíhalo to tak, že jsem jeho penisem dráždila můj klitoris a parkrát do mě zasunul. Nejdřív po jednom zasunutí tak 6x jenom do půlky a po každém zasunutí jsem mu utřela kapku lásky. Ne vždy tam ale byla. A potom do mě zasunul tak jakokdyby dvakrát 6x možná víckrát a to bez utření. Utřela jsem to mezi těmi cca 6ti zasunutími. Potom přestal a hned jsem šla na záchod na malou a poté jsem vlezla do vany a umyla jsem se opravdu důkladně. Aji jsem si co nejvíc otevřela pochvu a stříkala si vodu do ní. Celkem teplou hodně. Vím že je to nezdravé ta teplá voda, ale četla jsem, že to zabíjí spermie. Je to pravda? Po té jsme si dali s přítelem chráněný sex s kondomem. Jak velká je pravďepodobnost otěhotnění? Bojím se.. Bojíme se oba.. Nemáme na to věk ani jeden

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobnost početí vám neumím říct přesně, zálaží na řadě faktorů - plodnosti partnera a vás, fáze cyklu, množství spermií, jejich motilita. Dá se říci, že je možné, ale není pravděpodobné. Vypláchnutím spermie odstraňujete hlavně mechanicky ... mimo vhodné prostředí ale pak opravdu brzy hynou. Nejjednodušší je, si udělat těhotenský test se zpožděním dle návodu - ne dříve než 7 dní po styku, ideálně cca 12 dní, úplně nejlépe u gynekologa. Do té doby není smysluplný. Zdraví LJ

MUDr. Luboš Janů Ph.D.
MUDr. Luboš Janů Ph.D.

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: Ambulance Smrková ulice, Plzeň

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: