Úraz hlavy

Chtel bych se zeptat zhruba pred pul rokem sem byl napaden a pri narazu na zem sem utrpel subduralni hematon a chtel bych se zeptat jestli hrozi nejake nasledky casto me boli hlava a obcas mam problemy i s mluvou coz sem pred urazem nemel dekuju

Odpověď odborníka:

Následky poškození mozku již nehrozí, ale je možné, že budete mít dlouhodobě subjektivní problémy, které popisujete - tj. bolest hlavy, někdy i závratě, někdy i pocit na zvracení. Potíže mohou být dlouhodobé. Půl roku je krátká doba na rekonvalescenci, počítejte s dobou delší než jeden rok. S pozdravem Dr. Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: