Ústa

Dobrý den, měl sem chřipku a dostal jsem antibiotika je to už dva týdny co jsem je doužíval. Nevím jestli to s tím nějak souvisí ale mám pocit že na vrchním patře v ústech něco mám, přijde mi to jako bych tam měl něco vražené na pohled to mám lehce zbělalé a zdá se mi že tam mám dvě černé tečky, neustále mě to nutí to vykašlavat a dráždí mě to je to nepříjemné. Koupil jsem si na to ústní desinfekci Propolis, nevím si rady. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Vážený pane Tomáši, mohlo by se jednat o mykotickou infekci sliznice po antibiotické léčbě. Doporučuji Vám vyhledat praktického nebo ORL lékaře. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: