Utrogestan

Dobrý večer.Chtěla bych se zeptat zda lék utrogestan,pokud je v cyklu nasazen brzo,zda může na místo podpoření těhotenství,působit opačně,jako učinná antikoncepce.Doslechla jsem se,že pokud je nasazen dřív než příjde ovulace,dokáže jí zabránit.Můj cyklus trvá 33-35 dní a utrogestan užívám od 17-25 dne cyklu na podpoření možného těhotenství.Prosím o Váš názor.Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v uvedeném dávkování skutečně podporuje možné těhotenství, nezastavuje ovulaci, a to ani když máte prodloužený cyklus.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: