Užívání herpesinu

Dobrý den. Ptám se za svého muže, který často trpí na opary, v posledních dvou letech se mu asi 5x udělaly kolem očí a musel být pokaždé hospitalizován na kožním oddělení v nemocnici. Léčen byl vždy Herpesinem, problém se přesto opakuje. Bere preventivně Herpesin tablety denně, různí lékaři,s kterými se setkal, však na jeho dlouhodobé užívání měli různé názory. Užívá je přibližně už rok vkuse, při pokusu o vysazení se ihned objevil opar...proto mu je jeho lékař stále předepisuje. Rádi bychom znali i Váš názor na užívání Herpesinu. Děkujeme

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je možné, že už si Váš muž na Herpesin vypěstoval rezistenci. Doporučoval bych proto změnu medikace. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: