Užívání vectaviru

Dobrý den, občas se mně zdá, že mně začíná opar a natřu si pro jistotu ret Vectavirem. Pak se ukáže, že to opar nebyl a Vectavir jsem použil zbytečně. Může časté nebo zbytečné používání Vectaviru snižovat jeho účinek při příštím použití ?

Odpověď odborníka:

Domnívám se, že se účinek tohoto virostatika nesnižuje.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: