Uzkostna porucha

Dobrý den,lečím se antidepresivy remood jiz 3 mesice na uzkostnou poruchu nebo neco takoveho me problemy trochu ustaly ale stale jsou predevsim bolest a tlak na hrudi nekdy i zkracene a tezke dychani a casto se bojim ze se udusim a pritom to neni mozne,chci se zeptat jestli je mozne ze se tato nemoc casem vyleci nebo vymizi nehci s tim zit do kon¨ce zivota je mi teprv 21 chtela bych zacit zit normalne,udelala sem obrovsky pokrok nasla sem si praci ktera me bavi a v praci je mi dobre ale kdykoli mam cas a zacnu jen trochu myslet tak se mi tyto stavy opet vrati poradne co mam v tomdle pripade delat abych to nepropuklo dale a preslo za chvili,antidepresivy se nemoc zmirni nebo by mela vymizet?zda se mi ze se stavy zmirnily a nezmizely,diky moc za kazdou radu.Hezky Novy rok.

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Je skvělé,že jste udělala takový pokrok.Léčba depresivních a úzkostných poruch je vždy dlouhodobou záležitostí,klade velké nároky na trpělivost pacienta.Proto,prosím,vydržte!Možná by se hodilo kombinovat užívání léků s individuální psychoterapií,která by zahrnovala i "práci s tělem".Naučila byste se uvolnit zřejmě zablokovaný úsek hrudní páteře,tím by se zlepšily i Vaše bolesti a problémy s dýcháním..

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: