Uzkosttlive stavy

Dobry den obcas mivav takove zvlastni uzkostlive stavy neumim je ani presne popsat tak si vezmu pul lexarinu 1,5po tom to prejde a vse je v poradku ,chtela bych vedet zda si na tento lek mohu udelat zavislost kdyz ho beru jenom narazove tak 1krat za 14dni maximalne 1krat tydne ,nekdy mi pomuze i Bkomplex 2tablety .Drive jsem tyto problemy nemivala nyni jsem v prechodu.Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Laxaurin by návykový při takovémto užívání být neměl. Přesto bych Vám doporučovala návštěvu psychologa k odhalení příčiny Vašich obtíží.Přijde mi nadbytečné užití léčiv bez odhalení příčiny úzkosti.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: