V jiném stvau?

Dobrý den, beru prášky, ale asi před měsícem a něco jsem jeden vynechala, v ten den jsem zrovna měla pohlavní styk. Menstruace se dostavila normálně, taky jsem si dvakrát dělala těhotenský test a negativní, myslíte, že je i přesto možné, že bych byla těhotná? děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím, co vás vede k těmto obavám, ale při pochybnostech si přesto udělejte ještě 1-2 těhot. testy (v odstupu ccca 7dnů), při negativitě budete už klidnější. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: