Vaginální atrofie

Dobrý den, je mi 20 let, menstr. pravidelně, antik. neužívám. 8 měsíců mám potíže jako: pálení v pochvě, suchost pochvy, bolest při pohlavním styku, střídavě výtok. Měla jsem mykózu opakovaně a ureaplasmu. Další výsledky byly všechny negativní - stěry a kultivace, ureaplasma, mykoplasma, moč, chlamydie (ty mám prý na hranici). Zkrátka tam nebylo nic závadného, ale potíže přetrvávají. Gynekoložka mi tedy napsala Ovestin. Je to tak v pořádku? Neměla bych předtím podstoupit hormonální vyšetření? Děkuji za Váš názor

Odpověď odborníka:

dobrý den, hormonální vyšetření není úplně na místě, pokud nechcete těhotnět a nesnažíte se delší dobu.paní doktorka postupuje v pořádku, doporučuji nasadit laktobacily vagin.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Interní vyšetření
Články: Interní vyšetření
Interní vyšetření je soubor...
Cholesterol hlídejte! Vymkne-li se kontrole, můžete umřít
Vyšetření děložního čípku
Články: Vyšetření děložního čípku
Vyšetření děložního čípku...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Na léky proti nespavosti v těhotenství raději zapomeňte
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Ischemická choroba srdeční
Články: Ischemická choroba srdeční
Navzdory poměrně...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: