Varle

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat mám asi malou hydrokélu už asi měsíc může sama zmizet ??? je nebezpečná

Odpověď odborníka:

Dobrý den, důležité je, zda není je hydrokéla spojena s nějakým onemocněním varlete - hlavně nádorem. Proto bych doporučil vyšetření urologem. Obyčejná hydrokéla může výjimečně sama vymizet, ale většinou se zhorší nebo setrvá

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: