Velice častá masturbace

Dobrý den..poslední dobou jsem se navykl masturbovat snad vice nez 25x denne mam zvysenou hladinu testosteronu pridanou zvenči mam tudis vyzsi sexualni chutě..velice me pomaha masturbovat kdyz mam nejaky tlak jen mam obavy jestly si tim nemuzu nejak ublizit kazda masturbace trva sice jen kratce ale mam obavy abych si nejak meposkodil toporiva teliska a jinak neublizil svemu organizmu

Odpověď odborníka:

Masturbace jako taková nevadí a nevede rozhodně k poškození genitálu, spíše naopak: každý orgán se používáním posiluje, každá funkce v těle se opakováním zlepšuje. Jen nerozumím tomu, proč navyšujete hladinu testosteronu zvenčí, rozhodně to není nepodstatná okolnost - sexuální funkce včetně libida, ztedy sexuální potřeby a touhy, se zvýší, Vašemu přirozené to neškodí, ale jsou tu poměrně zásadní potíže: při zvýšené hladině testosteronu roste prostata, zhoršuje se tekutost krve (tedy se zvyšuje riziko nedokrevnosti, ischemie, s rizikem cévních příhod) a v neposlední řadě se zvyšuje agresivní potenciál. Zvažte s lékařem indikaci podávání testosteronu, resp. je-li vyšší hladina nutná, pokud ji berete z pro posilování a získáváte nelegálně, zvažte, zda je to rozumné. Dr. Borovanský

MUDr. Vladislav Borovanský
MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x