Vice dotazu ohledne miminka

Dobry den, mam dotaz ohledne me dcerky 7 tydnu. Kojim a chci se informovat, zda ji mam davat k piti caj, nebo zda ji opravdu staci jen kojit, jak tvrdi nase detska Mudr. A dale da se poznat, ze ji kojeni nestaci a potrebuje prikrm?? Od kdy se pouziva polstar ke spani. Dekuji za odpovedi

Odpověď odborníka:

Kojení (pokud dítě prospívá a přibývá na váze - což vám řekne při každé kontrole váš pediatr) stačí ve většině případů jako samotná strava i pití zároveň do šestého měsíce, někdy až do osmého měsíce. Takže žádný čaj ani jiné tekutiny nejsou nutné ani vhodné. Pokud dítě má větší hlad a více saje, v mléčné žláze se automaticky zvyšuje produkce mléka. Takže když budete dítě přikládat vždy, když bude chtít, bude se vám tvořit mléka tolik, kolik dítě potřebuje. Polštář určitě v prvním roce není třeba.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x