Virová chřipka v těhotenství

Dobrý den, vzhledem k tomu, že k nám brzy dorazí chřipková epidemie, chtěla bych se zeptat, jaké je riziko poškození plodu, pokud chřipku prodělám (jsem v 10. t.t.). Je paralen vhodný lék v těhotenství? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, chřipka by plod poškozovat neměla, Paralen bych v tomto stupni těhotenství spíše nedoporučovala. Na horečku bych doporučila chladivé zábaly a pod...

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: