Vísařský řez

Dobry den,chtela bych se zeptat,s pritelem bychom chteli treti miminko,mela jsem dva cisare,prvni byl neplanovany a druhy byl naplanovany o tyden pred terminem,v srpnu to budou tri roky od druheho cisare,oba byli bez komplikaci.Ctela bych se zeptat jestly je mozne znova otehotnet i kdyz bude teti cisar,jestly mam cekat nake komplikace,vim ze mi tenkrat pak doktor povidal ze bych byla uz pod celkovou narkozou,mam docela strach kvuli tomu cisari,jestly budu vic hlidana behem tehotenstvi nebo jestly pujde miminko o neco driv nez v tom 40tt.Dekuji za odpoved hezky den.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, třetí sekce ano, ve 39.týdnu, tj cca týden před termínem, pokud nebudou komplikace během těhotenství. Otěhotnět můžete normálně. Zvažte, zda si nenechat podvázat vaječníky při operaci, 4.císařský řez již je velmi rizikový, i těhotenství.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: