Vřídek na děložním čípku

Dobrý den, dnes mi můj gynekolog našel vřídek. Udělal mi stěr a musím teď počkat na výsledky. Mám se něčeho obávat? Je to vážné? Může to být způsobeno užíváním HA? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý, vyčkejte výsledků cytologie. Hormonální antikoncepce není určitě příčinou.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: