Vynechání antikoncepce

Dobry den, mela bych dotaz...beru antikoncepci (sunya) a stalo se mi minuly mesic, ze jsem si zapomnela vzit 3 tablety, ale ten treti den jsem si je vzala najednou, kdyz mela prijit menstruace tak neprisla, tak jsem po pauze (kdy mela prijit menstruace) normalne nasadila antikoncepci a brala pravidelne, v utery 8.7. jsem dobrala platicko a misto menstruace se objevilo spineni. Muzu byt tehotna? Dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Pokud jste vynechala 3 tablety gravidita není vyloučena, pro jistotu si udělejte gravitest. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: