Antikoncepce vynechání

Dobrý den paní doktorko , chtěla jsem se zeptat používám antikoncepci dianile v posledním týdnu pátek jsem si zapoměla vzít prášek tak jsem si ho vzala v sobotu a pak pondělí(vynechání) jsem měla nechráněný styk s partnerem. Mohla bych být těhotná ? A jaké budou hrozby když si vezmu postinor ? Děkuji

Odpověď odborníka:

dobrý den, v posledním týdnu byste otěhotnět neměla, každopádně se chraňte, od dalšího platíčka bude vše v pořádku.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: