Vynechání menstruace

Dobrý den,beru antikoncepci Trinovum a chtěla bych,kvůli dovolené,aby mi menstruace vynechala.Začnu tedy brát další blistr hned po dobrání oranž.tabletek s předchozího blistru?Děkuji

Odpověď odborníka:

Trinovum je třífázová antikoncepce,která není vhodná pro kontinuální podávání,k tomu slouží monofazické preparáty, musela by jste pokračovat oranžovými tabletami příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: