Vyřezání znaménka

Dobrý den,v pondělí 3.10 jsem byla na vyříznutí znaménka na palci u nohy,místo mám po zákroku nateklé,bolestivé,palec mám dvakrát větší než na pravé noze.Je tato reakce běžná?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, takováto reakce může být běžnou komplikací. Doporučoval bych proto kontrolu u lékaře. Hezký den.

MUDr. Martin Kaláb
MUDr. Martin Kaláb

Specializace: Zubní lékařství
Pracoviště: Stomatologická klinika 1. Lékařské fakulty Univerzity Karlovy

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: