Výrustek na bradavce

Dobrý den, vážená paní doktorko, jsem ve 4.měsící těhotenství a vím, že změny na prsou jsou v tomhle stavu zcela normalní. Mně se ale vytvořil přímo na bradavce takovy malinkaty výrustek, vypadá to jako poténka. Nebolí to, dá se stím pohybovat. A na stejném prsu se mi vytvořilo před několika dny nové znamínko. Jak ten malinkatý výrustek tak i to znaménko vyrostlo téměř "přes noc". Vás bych se chtěla zeptat, zda je to normální, nebo to mám konzultovat s gynekologem. Od 15 let jsem hlídaná na onkologii kvůli "bulkám" v prsou. V rodině máme rakovinu prsu. Na kontrole na onkologii jsem byla asi pred měsícem a vše bylo v pořádku. Moc Vám děkuji za Váš názor. S přáním hezkého dne Hanka

Odpověď odborníka:

Gynekologovi o problému řekněte, vyšetří Vás a poradí Vám. O názor se s velkou pravděpodobností nejedná,zvláště, jestli se stav od vzniku nezměnil.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: