Výrustek na čípku+špinění

Hezký den, je mi 29 let, od 18 jsem brala HA. Kolem 26 roku jsem měla asi 2 roky pauzu a nyní už necelý rok opět beru pilulky. Nejdřív mi dr dala ty stejné, jež jsem užívala před pauzou - Triquilar. Jelikož jsem však špinila, dostala jsem Bonadeu. Nyní dobírám 6. plato. Ovšem problém je, že špiním rovněž. Často třeba i 5-10 dní před koncem plátička a po sexu. Nyní však špiním ve větší či menší míře už od půlky plata. Jelikož jsem z toho byla nervózní, zkoušela jsem se prohmatat a našla jsem si na děložním čípku v přední části malou (průměr cca 2 mm) tvrdou hrudku. Ke své lékařce jsem objednaná až za více jak měsíc (bohužel pracuji v zahraničí, takže zde do ČR dojíždím zřídka), ale tato skutečnost mi nedala spát, a proto jsem se rozhodla Vám napsat. Chci se tedy zeptat, zda se rakovina čípku pozná právě podle bulky? Ještě dodám, že jsem proti rakovině čípku očkovaná a chodím na pravidelné gynekologické prohlídky. Mockrát Vám děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Hezký den Aneto, těžko takto soudit, přesnou odpověd Vám dá pouze Váš gynekolog po podrobném gynekologickém vyšetření, zkuste tedy urychlit Vaši návštěvu u něj. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: