Výšková úchylka očí

Dobrý den,pisi ohledne meho 7leteho syna. asi ve 3letech jsme zacali chodit na ocni kvuli zasvidravani meho syna.dostal bryle a okluzor.to nosil cca 6 mesicu,nebyla mozna domluva s ucitelkama ve skolce,neustale mu bryle sundavali tak je pak nosil jen na doma coz bylo cca 2h denne.ted jsme byli znova na ocnim a zkrak se mu zlepsil ale zasilhavani zustalo.nevim jak presne casto zasilhava,ale rekla bych ze kdyz se zapomene a uvolni se,ale na fotce to vzdy vynikne,nebo kdyz se diva jak se rika ,,do blba,, tak jde krasne videt jak mu prave oko zasilhava.pani dr nas doporucila do brna na detskou ocni kliniku. do zpravy nam napsala : V OD5/5,OS5/5háky v prostoru hlava sklonena k levenu rameni,motilita bulbu volna,pri ZZ se OD vraci shora,OS zdola.V Cyclogylu ARM OD +1,25/0 OS +1,0/+,025,ODS predni segment i fundus fyziologicky. Byli jsme i na ortopedii a rehabilitaci skrz drzeni hlavicky ale rikali ze mu to zlepsi o trosku,ze to nejde.v priloze vam zasilam foto kdyz synovi byl necely rok.v te dobe jsem od detske dr pozadovala nejake reseni a stale mi tvrdila ze se to srovna ze to bude v poradku ale neni.ocni dr nam rikala ze je mozna operace atak bych vas chtela poprosit o vas nazor a popr jak se operace dela??dale posilam i foto ze soucasnosti.dekuji moc za vas nazor.spicakova.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vše se dozvíte na klinice v Brně, proto vás tam paní doktorka posílá. Synka podrobně vyšetří, dodělají další event. potřebné testy a třeba vám doporučí i operaci. Také vám podrobně vysvětlí další postupy v péči o synův zrak. Je předčasné cokoli dělat nebo se předčasně strachovat, vyčkejte kontroly v Brně a připravte si dotazy, které vás ohledně stavu synka zajímají a položte je lékařům při vyšetření. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: