Vyšší lipasa

DOBRÝ DEN , MŮJ MUŽ MÁ VYŠŠÍ HLADINU LIPASY - norma je do 1,0 a on má opakovaně 1,35 . Je nutné aby bral duspatalin nebo pancreolan? A jak dlouho? Je to sportovec, stravuje se velice zdravě a hodně cvičí -je instruktor spinningu . Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, konzultujte stav s ošetřujícím lékařem, izolovaná mírně vyšší hodnota nemusí být hned nějaké onemocnění, lékař dá i ostatní výsledky do souvislostí a bude manžela instruovat, zda je potřeba brát léky či nikoliv. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Když se řekne srdeční infarkt
Články: Když se řekne srdeční infarkt
Srdeční infarkt je běžně...
Za problémy s nadváhou se mohou skrývat nemoci
Články: Za problémy s nadváhou se mohou skrývat nemoci
Štíhlí lidé mají většinou...
Parazitární nemoci kůže (3. díl)
Články: Parazitární nemoci kůže (3. díl)
Štěnice jsou ploché...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: