Vysoka sedimantace a crp

Dobry den, prodelala jsem v srpnu tohoto roku hnisavou anginu a nedoleceni se projevilo ve velmi silne bronchitide az s podezrenim na slaby zapal plic. Od te doby mam problem s vysokou sedimantaci a CRP a mam nekdy lehce zvysenou teplotu, kolem 37. Byla jsem na vsech moznych testech a vse je v poradku az na tyto dve veci. Je mozne, ze je to pozustatek po tech nemocech nebo to muze znacit neco jineho? Momentalne jsem od imunologa dostala imunor. Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud nikde nebyla nalezená ložisková infekce (ústní dutina včetně zubů, dýchací cesty, vedlejší nosní dutiny, plíce, močový systém, gynekologická soustava atd.atd. atd.), může to být pozůstatek prodělané komplikované angíny.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x