Vysoka tlak

Dobry den.Je mi 55 roku a lecim se s vysokym tlakem.Vystridal jsem jiz spoustu leku,protoze je spatne snasim.Ted jsem musel prestat brat losartan po kterem me palila mocova trubice.Doktorka mi tvrdi,ze je to nesmysl.Takze ted beru rano rhefluin a vecer od urologa alfuzosin mylan 10mg.Tlak mam dobry,nekdy i nizky,ale snasim to dobre.Pulz mam nekdy trochu rychlejsi.Pres 90.Chtel jsem se zeptat jestli je to vhodna kombinace.Mam to od dvou doktoru a kazdy zna jenom to svoje.dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, tato kombinace vhodná. Alfuzosin je přípravek k léčbě benigní hypertrofie prostaty, Rhefluin je diuretikum. Hezký den.

MUDr. Petra Kánská
MUDr. Petra Kánská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: OPL, spol. s r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: