Vysoke aslo

Dobry den, chcel by som doplnit moj dotaz na ktory odpovedala pani doktorka Eva DOGOSI a pocut jej nazor ako dalej postupovat. povodny dotaz: Dobry den! chcel by som Vas poziadat o radu a o pomoc. mojim problemom je uz asi rok vysoke aslo, ktore sa pohybuje rozmedzi hodnot 1500 - 2200 uz vyse roka. z rozboru krvy a vyterov krku mi to sposobuje stretokok typu C. Hlavne tazkosti su ze mam stale neprijemny pocit v krku, ako keby mi tam nieco zavadzalo, hnis, ktory aj stale vykasliavam, niekedy viac niekedy menej. ale hlavne ide o ten neprijemny pocit ze mi nieco v krku zavadzia. dalsi problem je ze byvam aj dost casto chory. nahodou bol som na rengene zubov a nasli mi cystu v dutine 3 cm velku, lekari si mysleli ze to sposobuje ono. tak som isiel na operaciu FESS kde mi cystu vybrali a urobili aj kyret nosohltana. ale po operacii moj problem nadalej pretrvava. ta cysta ktoru my vybrali bola rovno na stolickou, ktora ma bolela a mal som ju rozvratanu. po operacii mi zo zuba vybrali nervy a vyplnili dieru. mysleli si ze to sposobuje zub. momentalne ma ten zub niekedy tak tazko opisatelne boli-citim ze to nieje v poriadku, ale mozno si to uz len namyslam... prosim poradte mi ako by som mal dalej postupovat, pretoze chodim od jedneho doktora k druhemu a za 1 rok mi nevedeli pomoct. a byt 10x chory do roka tiez neije prijemne. a este som zabudol , ked som bol na operacii tej cysty, robili mi vyter z mandli a na mandliach mi streptokoka nenasli. Proism poradte mi co dalej, ako postupovat... DAKUJEM s pozdravom Juraj Straka doplnenie: zabudol som vam povedal ze pocas celeho roku som vyskusal niekolko typov antibiotik, od augemntinu, cez rovamicin atd atd... bolo ich viac ako 5 druhov. vzdy pocas ich uzivania sa moj stav zlepsil ale po ich vysadeni sa to vratilo spat... taktiez som chodil na injekcie penbene ale ucinok bol taky isty ... chvilku to bolo v poriadku ale po vysadeni opat to iste. ako by som mal dalej postupovat dakujem:)

Odpověď odborníka:

Pokud ani antibiotická léčba nevede k úspěchu, bylo by vhodné zhotovit autovakcínu z některého pozitivního stěru. Poraďte se o tom s lékařem.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x