Vystouplý hrudník

Dobrý den, je mi 14 let (ch) a mám vystouplý hrudník. Projevovat se mi to začalo zhruba rok zpátky a v nějak extra hrozném stavu to nemám, ale teď bude začínat léto a já se budu stydět vysléct si tričko. Chtěl bych se zeptat, zda by mi pomohla rehabilitace, popřípadě jaká, anebo se to nezmění, pokud nepůjdu na operaci? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den Romane, pokud není tvoje deformita hrudníku až tak závažná, stačila by pravděpodobně rehabilitace a určitě všeobecně -posílení svalové hmoty na hrudníku - tzn. dostatek pohybu a ev. posilování vlastním tělem - Rehabilitaci ti může naordinovat buď rehabilitační lékař nebo ortoped. Zdravím, Rajchlová.

MUDr. Věra Rajchlová
MUDr. Věra Rajchlová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: MUDr. Věra Rajchlová - praktický lékař pro děti a dorost

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: