Výtok

Mam dotaz ohledne vytoku s primesi krve. Stalo se mi to jednou na dovolene, pote jsem brala antibiotika a po dobrani mam tento vytok s krvi (ruzovy) uz 6ty den, nekdy jen rano nekdy jen vecer. Beru antikoncepci bonadea, muze to byt snizenim ucinnosti. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Zdravím Vás, ano možné to je, každopádně je třeba to nechat vyšetřit a posoudit gynekologem... můžete ještě pár dní počkat jestli se to nespraví samo, otázka snížené účinnosti HA je těžko posouditelná, navíc nepíšete název antibiotika, nikdo přesně neví jak je tato účinnost snížená, takže je třeba s tímto počítat a raději se chránit jinak, některá antibiotika mohou ještě nějaký týden po dobrání toto ovlivňovat, díky, pěkný den.

MUDr. David Folprecht
MUDr. David Folprecht

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x