Vyvolání menstruace a těhotenství

Dobrý den, již 10 měsícu neberu antikoncepci, menzes se mi občas zpožďuje max o 4 dny, tentokrat se mi zpozdil o 12 dní(tehotenské testy byli negativní). Sla jsem tedy ke svému gynekologovi, probehl ultrazvuk a pan doktor rekl ze vse vypada jako pred menstruaci, dostala jsem tedy injekci na vyvolani menzesu, mam cekat 14 dní.. je mozné ze pokud se menzes nedostavi mohu byt tehotna? v kolikatem tydnu je ultrazvuk schopen rozeznat tehoteství?

Odpověď odborníka:

Pokud se menses nedostaví mohlo by se jednat o graviditu, ultrazvuk rozezná spolehlivě 5 týden gravidity. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
  • Pravidelné říhání Chtěla bych se zeptat, už cca 10 let trpím něčím neobvyklým...
  • Mandlové čepy Potřebovala bych poradit co to může být, přítel se mi přiznal že...
  • Diskopatie páteře Moc prosím o radu, jak se zbavit bolestí krční páteře,popř...
  • Zrychlený tep, slabý puls Ráda bych se zeptala na jeden problém, který mě už...
  • Hpv vir u muže Před 8 dny jsem podstoupila konizaci děložního čípku.HSIL III...
  • Svrab Asi týden jsem měla na kůži svědivé pupínky, na kožím mi paní doktorka...
 
Naposledy čtené: