Snášenlivost léků

Užívám 1x denně Euthyrox 125. Mohu při tom užívat Circadin 2mg? Mám diagn. chronická autoimunitní thyreoiditida s primární hypothyreosou. Děkuji velice za opověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, v současné době se melatonin u autoimunitních onemocnění nedoporučuje, protože může stimulovat imunitní systém a vést ke zhoršení onemocnění. Ale osobní zkušenost s ním nemám. Možná by vám více poradil ten, kdo vám jej předepsal a měl by tedy o něm mít maximum informací. hezký den

MUDr. Martina Rosická, PhD.
MUDr. Martina Rosická, PhD.

Specializace: Endokrinologie
Pracoviště: ENDOCARE s.r.o. (Endokrinologie a obezitologie)

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: