Warfarin a byliny

Může děda, který dlouhodobě užívá warfarin pít bylinkový čaj z řepíku lékařského? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Boženo, s pitím bylinkového čaje není žádný problém. Množství vylouhovaného vitamínu K je minimální (vit. K je rozpustný v tucích, ne ve vodě). Předpokládám, že je Váš děda v péči lékaře a pravidelně se mu sleduje INR.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: