Xorimax

Ráda bych se zeptala, jestli je bezpečné u antibiotik Xorimax 500 mg (co 12 hodin 1 tbl.) užívat denně několik mg práškového vitamínu C, citrusové plody a mléčné výrobky? Případně s jakým časovým odstupem od užitého atb.? Děkuji moc za odpověď, Veronika

Odpověď odborníka:

Užívání xorimaxu by nemělo být citrusy ani mlékem ovlivněno. Doporučila bych vám ale raději jíst tropické ovoce a mléčné výrobky s odstupem alespoň 2 hodin od užití ATB. S pozdravem Jana Harnová

MUDr. Jana Harnová
MUDr. Jana Harnová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bojíte se očkování? Homeopatie pomůže zmírnit potíže
Články: Bojíte se očkování? Homeopatie pomůže zmírnit potíže
Počátky očkování jako...
RTG snímek plic
Články: RTG snímek plic
RTG snímek plic je jedním z...
Obavy z umělého oplodnění jsou přirozené, zkuste je ale překonat
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Vyšetření prostaty
Články: Vyšetření prostaty
Při vyšetření prostaty...
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: