Zacinajici plisen na nehtu

Dobry den, mela jsem dvakrat za sebou gelove nehty na nohou (ne akryl), uz ale dele nez pul roku je nemam a vsimla jsem si, ze nehet na jednom palci zloutne. Jsem v 15 tt, v lekarne mi bylo receno, ze kvuli tehotenstvi nic moc nemuzu bez doporuceni lekare. Tak jsem si koupila chytrou houbu, jak dlouho myslite, ze mam zkouset samolecbu? Ke gyn. jsem objednana az 10.6. Dekuji moc predem

Odpověď odborníka:

Pokud budete těhotná či kojící, žádnou skutečně účinnou léčbu kromě chytré houby nemůžete používat. Po skončení kojení možná bude třeba přeléčení celkovými antimykotiky.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: