Zácpa,ale vodová stolice

Dobrý den, mám dotaz. Již před třemi lety mi byla zjištěna polypoza tlustého střeva. Trápily mě bolesti břicha, absolvovuji kolonoskopie každý rok. Po nasazení léků Celebrex, dobré stravy jsem byla bez obtíží. Nyní už jsem nebyla dva dny na stolici usuzovala jsem že mám zácpu a dnes stolici mám vodovou, ale tvrdé břicho. Jsem víceméně bez bolestí břicha, jsou jen občasně za den ale nepatrné. Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Vážená slečno/paní Dano, vzhledem k Vámi uvedené diagnóze polypózy tlustého střeva Vám doporučuji obrátit se na Vašeho gastroenterologa. Změna charakteru a frekvence stolice při polypóze může být známkou zhoršení průchodnosti střeva. S pozdravem, Milan Hrubý.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: