Zahadna nemoc

Dobrý den , muj problem vznikl zhruba pred 2 lety kdy jsme s partnerkou dostali mykozu . u me se projevila sloupavanim kuze, svedenim,bolenim po styku/masturbaci. po lecbe canestenem priznaky zmizeli az na boleni a objevil se u me ciry nepachnouci vytok po kterem me vzdy pali spicka penisu (viz foto). sel jsem tedy na stery a byli negativni rekli ze chyba je v partnerce ktera obcas mela take bolesti po sexu i kdyz mela vysledky take negativni . zhruba rok jsme se snazil to vylecit ruznymi mastickami u me clotrimazol canesten pak hojive masticky , na sterech jsem byl pote jeste 2x a pokazde negativni ale problem pretrvaval i s vytokem. pak jsme se rozesli ja byl 3 mesice bez sexu ale vytok se obcas objevil . pote jsem mel sex s jinou partnerkou a priznaky se vratily . zcervenani celeho penisu a bolest po sexu pretrvava asi 2 dny pak zmizi . vim ze to neni nejak zavazny problem ale proc asi po navsteve 3 ruznych urologii a steru vzdy negativni , abstinenci sexu 3 mesice se muj problem zase vratil ? po sexu se musim co nejrychleji umit a ten den ho uz nemuzu provozovat , kvuli bolesti protom jeste nez jsem dostal pred 2 lety mykozu tak me nic nebolelo a mohl jsem ji hned zas na vec . prikladam foto zcervenani penisu po sexu a vytok . Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, podle obrázku mi to jako nějaké nezdravé zčervenání nepřipadá. Při sexu prostě dochází k překrvení a dráždění kůže a penis je citlivý a zarudlý i několik hodin - to není nenormální. Rovněž se ještě po styku může uvolňovat čirá součást ejakulátu. Nedomnívám se, že to co teď popisujete, by souviselo s infekcí

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: