Zakloňená děloha

Dobrý den, kdysi mi moje lékařka řekla, že mám zakloňenou dělohu. Chci Vás poprosit o vysvětlení a může to mít negativní vliv na otěhotnění, případně jaká jsou rizika v těhotenství, při porodu? Děkuji.

Odpověď odborníka:

dobrý den, děloha v RVF není nic neobvyklého, je to normální poloha. Na těhotenství vliv nemá.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: