Zaléhání v uších

Dobrý den, paní doktorko! Prosím Vás, trápí mě časté zaléhání v obou uších (cítím v nich tlukot srdce), když jsem podstoupila jakékoliv vyšetření (ušní, neurologie, kardiologie), vždy byl výsledek negativní?! Proto bych se chtěla zeptat, zda-li to může vyvolávat krční páteř, a jak případně mám dále pokračovat? Děkuji Vám!

Odpověď odborníka:

Dobrý den.Obdivuji Vaši informovanost a chápavost-mnoho pacientů vysvětlení původu "ušních"problémů funkční poruchou krční páteře neakceptuje..Za optimální pro péči o pacienta bych považovala komplexní rehabilitační vyšetření pohybového ústrojí-nikdy totiž není postižen jen isolovaně určitý oddíl,je třeba tedy vidět a vnímat opravdu "celého člověka".Další rehabilitační postup je již na aktivitě a schopnosti každého z nás, nechat se edukovat a dále cvičit dle vlastních schopností a možností..Péče o pohybové ústrojí je samořejmě o vhodném režimu-a tady je příběh každého "pacienta" originálem

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+7 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x