Zalehlé ucho

Dobrý den, mám zalehlé levé ucho z potahování. Nevím jestli ucho samo "odlehne" po vyléčení rýmy, zatím jsem nic nezkoušel na "odlehnutí" ucha.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pane Richarde. Ucho obvykle odlehne samo. Snažte se "nepopotahovat", odlehnutí napomůže řádná hygiena nosu a krátkodobé použití nosních kapek (Nasivin apod.).

MUDr. Aleš Ducháček
MUDr. Aleš Ducháček

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktický lékař, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: