Zalehlé ucho

Dobrý den, už mám 4 dny zalehlé ucho, doktor určil že mám zánět vedlejších nosních dutin a nasadil mně Xorimax 500 mg. Rýma už skoro přestala a zarudlé oči už taky nemám, jen ucho pořád zalehlé je. Za jak dlouho by mohlo polevit? Antibiot. budu brát ještě 2,5 dne. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, neexistuje žádná průměrná doba, někomu ucho odlehne ještě v průběhu braní antibiotik, někomu třeba až po týdnu po jejich dobrání. Vytrvejte, pokud by ucho bylo zalehlé ještě dva až tři týdny po ukonení braní ATB, navštivte ORL, půjde o jiný problém. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: