Zánět

Chtěl bych se zeptat na bolest kloubů a svalů . Mám záněty v ramením kloubu a bolest jde až k loketnímu kloubu .Dále mám zánět v žaludku a ve dvanáctníku. Může mít vliv na to "Torvacard Neo" který beru na cholesterol? Děkuji předem za odpověd´

Odpověď odborníka:

Torvacard Vaše problémy neovlivní.Pokud je u Vás indikován,pokračujte v léčbě.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: